perjantai 16. elokuuta 2013

Valokuvia

Pitkään aikaan ei ole tullut postailtua mitään valokuvaukseen liittyvää. Johtuneeko siitä, että allekirjoittaneen rajalliset kyvyt valokuvauksen maailmassa eivät oikein riitä kesävalon kanssa. Selittelyä tietysti, tosiproohan ottaa hyvän kuvan vaikka säkkipimeässä käsivaralta.

Muut vuodenajat ovat mielestäni helpompia kuvauksellisesti, kesällä valo on usein niin raakaa, että tahtoo tulla yhtä ja samaa. Mutta ei päästäiset sentään ole pesää päässeet tekemään kameraan. Näihin kuviin, näihin tunnelmiin taisi Anssi Kukkonen aikanaan sanoa Mäkiviikolta. Hauskaa viikonloppua kaikille!

 

 

 

 

4 kommenttia:

 1. Tosi hyviä kuvia ja tunnelmia. Me lähdetään tänään puskemaan kohti Hankoa. Pikkuhiljaa sitten kohti teidän maisemia siitä. On tuullut niin, että kamera on pysynyt visusti kassissa, mutta jospa se tästä pikkuhiljaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se siitä... Tervetuloa meidän maisemiin! Teillä on koko kesän paras aika, ei kauheasti ruuhkaa ja kelit voi olla ihan hyvät. Jos tulette Isokariin asti, niin tulkaa nykäisemään hihasta.

   Poista
 2. Kivellä istuva tyttö-kuva on todella kaunis, puhutteleva.

  Olikos se puolivarjo joka oli paras kuvausvalo... Valo tekee kyllä ihmeitä kuvaan - eduksi tai haitaksi :-D

  Lapset ovat kyllä edukseen ihan missä valossa tahansa :-)

  VastaaPoista
 3. Jep. Kyllä vähän pilvinen sää on hyvä valokuvaukseen. Kesällä on musta vaikeaa ottaa kuvia.

  Lapsikuvaus on aika haastavaa hommaa. Niistä saattaa kyllä saada tosi hyviäkin kuvia. Yleensä lapsikuvissa on jotain sanomaa.

  VastaaPoista