perjantai 31. toukokuuta 2013

Taivahan valot

Iltavalot

On se pieni hetki vuodesta, kun yöllä ei väsytä ja valokuvaamiseen otollisin hetki on iltayöstä ja aamusta. Harmi, ettei luotsatessa oikein voi keskittyä kuvaamiseen. Aika monta hienoa maisemaa ja näkyä on jäänyt kuvaamatta.

 

Nyt on myös kevätsumujen aika. Toisinaan auringonvalo yhdistettynä sumupankkeihin tekee ihan mielettömän hienoja efektejä.

 

Mitä tästä nyt enää voi sanoa?

Vähän huono omatunto istua töissä katselemassa näitä maisemia. Tuskaan helpottaa tieto siitä, että takaisinmaksun aika koittaa vielä...mutta sitä ei viitsi ajatella. Lokakuu, mikä se on?

Asiakas.

Tajutaankohan me suomalaiset edes, millainen saaristo meillä on? En usko, että ihan täysin. Ei tällaista ole missään muualla maailmassa. Ihan älyttömän hienoa.

 

4 kommenttia:

  1. Meidän saaristo ON kyllä maailman upein. En yhtään tajua ihmisiä, jotka haluaa kesällä matkustaa Suomesta pois. Oikeasti, mitä paikkoja meillä on! Joskus melkein itkettää, kun on niin nättiä. Sanoi hän valkoviinipäissään, mutta allekirjoittaisi kommenttinsa varmaan ihan selvin päinkin.

    VastaaPoista
  2. Varmaan allekirjoittaisit. Pitää lähteä valitettavasti ilman valkoviiniä iltakävelylle täällä saaressa. Sen verran hienot valoilmiöt on taas tarjolla :)

    VastaaPoista
  3. Olisko ehka Ruotsissa yhta hieno saaristo... Tai ei, en halua olla epaisanmaallinen. Mutta on kesakuun 1paiva ja +23astetta ja jarvivesi + 21, etta ei valittamista. Kun viela kielot tupoksuvat ja sireenit kukkivat, ei muuta voi toivoa. Ellei sitten sita sinun merimaisemaasi.

    VastaaPoista
  4. Nästan...eller knappast ;) On Ruotsissa ihan yhtä hienoa kyllä, mutta Saaristomeri on jotenkin laajemman tuntuinen. Ja rakentamistyyli on erilainen, Ruotsissa näkyy kaikki rakennukset selvästi, meillä ne ovat piilossa. Hienoa aluetta molemmilla!

    VastaaPoista